torsdag, augusti 07, 2008

Sommaren är slut

Ja, sommaren gick fort. Alldeles för fort. För min del har det enbart inneburit jobb, men så är det när man pluggar. Ser väldigt mycket framemot den betalda semestern som kanske infinner sig om ett par år.

Den första september börjar mina studier på masterprogrammet Population health: Societal and individual perspectives. Utbildningen hålls av CHESS, Centrum för forskning om ojämlikhet i hälsa. Det känns riktigt spännande.

Under sommaren har mina tankar om denna blogg varit många. Och det får helt enkelt bli så att jag provar under hösten att göra den mer inriktad på folkhälsofrågor. Lagom brett, eller hur? Den som läser denna blogg ska kunna hålla sig uppdaterad med forskning, nya synsätt på olika frågor, boktips och länkar som tar läsaren vidare till mer information på området.

Vi gör ett försök, det är det väl värt! Jag blir aldrig Blondinbella, och därför kommer inte denna blogg att handla om vad jag shoppar (hatar för övrigt det ordet, använder istället det gamla hederliga "gå i affärer"), eller hur min lunch ser ut. Men så kommer jag heller aldrig att bli miljonär.

Återkommer snart med ett nytt inlägg om en bra bok! Vi höres!

1 kommentar:

Lina sa...

hej johanna!
kul att du börjat blogga igen!
låter väldigt intressant det du ska skriva om.... jag läser gärna.
du får gärna läsa min blogg också... www.evelinaback.blogspot.com
saknar dej.
kram Lina