tisdag, februari 12, 2008

Klasshat på nätet!

Klockan 23:30 skickade jag in mitt enskilda examinationsarbete för kursen i kvalitativ metod, som jag inte alls förstått var superviktigt för kommande betyg. Trodde dessutom att det skulle lämnas in på fredag, inte tisdag. Det finns ingen struktur just nu. Allt är på en gång, två kurser och en C-uppsats. Svårt att hitta rutiner och bra arbetsklimat då. Så jag missförstår alla instruktioner, medvetet eller omedvetet...vet inte, och de senaste dagarna är det bara jag, katten och datorn som umgåtts.

Sedan har jag gjort världens upptäckt! Nä, inte så märkvärdig, mest tragisk. Sverige har fått sin egen Paris Hilton, av äkta vara. Dessutom en partipolitisk sådan. Ja, ni gissade rätt, moderat. Hon heter Blondinbella, eller Isabella Löwengrip, sug på den ni, och självklart, jag upprepar, SJÄLVKLART kallas hon Bella av sina vänner som i sin tur heter Lollo, Noppe, Challe och ja ni vet resten. Det är hennes blogg jag läser dagligen. Hon blir bara värre och värre för varje dag, och därmed bli jag överraskad varje gång för jag tänkter "nä, nu är det nog slut", men så dyker det upp något om egen massör, om pappa som beställer skidresa till Åre (fast då blir Bella ledsen att det inte är till franska alperna) och om hur Expressen i morgon onsdag kommer att publicera en debattartikel av henne. Jag ska läsa, det kan du ge dig faan på!

Det bästa med Bella är hon ger mig riktigt jävla klasshat när jag sitter här på min kammare och bara stirrar i böcker och letar vetenskapliga artiklar på PubMed. Tack för det, damen! Hoppas att morgondagen inte blir alltför jobbig med träning på SATS, nopping av ögonbryn (Hon gör det på salong såklart), spa-behandling eller kanske en lunch på Stureplan. Själv är det medelpass på Friskis, plugg och resterna av korvgryta som gäller för mig. Älskar den jämförande metoden i alla lägen!

4 kommentarer:

Ellinor sa...

jag är också fast. och tror varje dag att IMRGN avslöjas allt som bluff, det var en fejk, hon är en skådis. det senaste var väl underbart, bella erkänner att hon i unga år var en "så kallad mobbare". men GUD, jag blir förvånad.

Johanna Falk sa...

HAHAHAHAHAHAHA!!!

Borasgreen sa...

Problemet är att ju mer folk som besöker hennes blogg och ju mer det talas om henne ju mer stålas håvar hon in. Enda sättet att ta avstånd är att ignorera.

Jacob sa...

jag och min läkarstuderande flickvän glädjer oss över att vänstern lever. vi finner oss i ett förvirrande läge där man undrar hur man på bästa sätt behåller sin solidariska integritet med arbetarklassen samtidigt som lönekontot ökar. några tips? jag röstar på miljöpartiet. (hon har gjort sina misstag=) skriv gärna om det i din blogg... =) jacob lind