tisdag, februari 26, 2008

Vad ska jag göra med bloggen???

Jag borde verkligen göra något åt den här bloggen!!! Ska jag bli en working-class-Blondinbella, eller rättare sagt en middle-class? Det kanske är intressant när jag är på Friskis & Svettis, när jag handlar något i Skärholmens galleria eller köper en kebabtallrik på Vårby Pizzeria.

Eller ska jag ha min uppsats om sambandet mellan det obetalda arbetets betydelse för hälsa bland kvinnor och män i olika socioekonomiska grupper? Någon kanske skulle tycka att det var kul att höra om mina röriga tankar som mest går ut på att förminska min egen intellektuella kapacitet.

Eller ska det bara vara en anti-borgarna blogg?? Jag kunde berätta hur borgarna i stadshuset fixar ett bokslut där alla siffor ser lysande ut, samtidigt som verksamheterna, särskilt förskolan och äldreomsorgen, har stora sparbeting.

Jag har helt klart insett att folk mest gillar att läsa om folks privatliv. Så kanske skulle man inleda någon form av kombination...

Ett ärligt försök att privatisera bloggen...

Min helg var helt otroligt trevlig. Efter fredagens föreläsning om innehållsanalys (lärorikt) skyndade jag till banken i Skärholmen för att ta ut pengar till datorn som väntade på att bli hämtad på Nära Dig mitt emot min lägenhet. Oerhört smidigt att köpa datorer via nätet. Rekommenderar inet.se! Leverans dagen efter.

Hoppade in i duschen, fixade mig och lyssnade på sossarnas seminarium om hälso- och sjukvården på SVT24. Sedan rusade jag till tunnelbanan och mötte upp med Ann och Tomas, och så åkte vi till Uppsala och såg Bitterfittan på Stadsteatern. Det var en dramatisering av Maria Svelands roman, och det var verkligen en riktigt bra föreställning. Sedan käkade vi thailändskt och sedan mötte vi Maria, Johan och Alf och drack champange för att fira att Uppsala får mp-kongressen år 201o. Sedan åkte vi hem, och däckade...

På lördagen var det Rebellas årsmöte, och vi valde ny styrelse och planerade kanonverksamhet för våren. Och nu har man åter en styrelsepost, det var ett tag sedan. Sedan åt vi libanesisk lunch och det var ljuvligt gott. Och sedan gick jag över gatan till ABF-huset och mötte Ann och var med på utdelningen av Ivar Lo-Johansson stipendiet. Pristagarna var Åsa Linderborg och Göran Greider. Deras samtal om skönlittertur, politik och arbetarlitteratur var otroligt givande och gav hopp! I pausen hälsade jag på Jan Myrdal. På kvällen kom min kompis Jenny och vi åt ljuvlig mat som Tomas lagat. Sedan drack vi moijto och öl, och så kom Johan och vi kollade Melodifestivalen och jag blev glad för att Frida gick till final. Sedan diskade jag, för jag hatar när det är en massa disk kvar till morgonen. Sedan somnade jag.
På söndagen åt Tomas och jag en riktigt god och lång frukost, och läste SöndagsDN . Sedan hämtade jag min laptop från Nära Dig-butiken. Sedan tog jag och Tomas en söndagspromenad och sedan handlade vi mat på Coop i Skärholmen. Sedan satte jag mig med ansökan till Sommarforskarskolan och fick ångest över att behöva motivera varför just JAG ska komma in på kursen. Hatar sånt! Resten av kvällen umgicks jag med Tomas.
Jaha, så nu vet ni, och ni bryr er...NOT! Ööö, måste komma på vad jag vill göra med bloggen....

2 kommentarer:

cgg sa...

Kul att du gillade Ivar Lo-prisutdelningen. Jag var också där. Har du sett www.ivarlopriset.se
Ny sida för priset. Lycka till med bloggen. Bra namn!

Camilla sa...

Jag hatar också att motivera varför de ska välja mig. Att bara säga att jag skulle bli bra som uu räcker liksom inte.