måndag, januari 26, 2009

Mikroblogga

Mikroblogg är det senaste! Vilket betyder, korta inlägg, max 140 ord! Glöm det långa resonerandet, eller analyserandet! Fort ska det gå! Ni vet flödet!

Därför: Det har inte hörts särskilt mycket om jämställdhet i sossarnas rådslagsarbete, men tydligen finns det en hel arbetsgrupp i ledning av Claes Borgström, som jobbar med detta! En riktigt matnyttig sida!

Rekommenderar varmt Margareta Winberg memoarer "Lärarinna i politikens hårda skola". Många lärorika händelser, intressant progressivt arbete och färgstatka beskrivningar av en gubbdominerad värld! Pär Nuder har något att lära av sin förra ministerkollega när det gäller att skriva intressant.

Jag förstår det som att min gamla hemstad Borås, har levt i yran av Körslaget och Team Magnus den senaste månaden. Ibland saknar jag den lilla staden där människor är närmare och saker på tv har större betydelse. Tydligen har t.o.m en särskild Körslaget-bukett sålts. Därtill har jag gått i samma klass som en av körmedlemmarna. Fint är det! Så blir det aldrig i Stockholm...

1 kommentar:

Josh Lyman sa...

Men vi har både bättre vatten och väder.