torsdag, januari 03, 2008

Gott nytt 2008!!!

Vet inte varför jag inte skriver här så ofta längre. Antagligen mest för att studierna tagit mycket tid, men det är samtidigt inte riktigt sant heller.

Jag är trött på bloggformatet, det är tjatigt. Dessutom är mina egna blogginlägg jävligt upprepande med den sarkastiska tonen mot borgarnas politik, som om de inte visste vad de höll på med. Klart de är kompetenta för sin uppgift: att vara borgerliga regeringsinnehavare. Ska jag då, inte ens utexaminerad folkhälsovetare, komma och tro mig veta bättre? Så jävla mycket tyckande hit och dit, hela tiden!!! Dessutom mest ett upprepande av vad alla redan sagt.

Fast jag har verkligen ingen lust att ändra bloggen till en "Det här har jag gjort idag-blogg". Sånt har vi Facebook till numera. Igår bytte jag kalender t ex. Intressant va?

Hur som helst, till dess att jag har kommit på vad jag ska ha bloggen till så kommer jag iaf fortsätta skriva. Bloggvärlden är alldeles för jävla grabbig för att ännu en tjej ska tro att hennes åsikter inte är bra nog.

Återkommer med ett, för att säga det själv, jävligt bra och informativt inlägg om Vårdval Stockholm.

1 kommentar:

RikardNielsen sa...

Hej! Vart ett tag sedan jag läste på din blogg sist. Kul att du fortfarande bloggar. Håller med dig om att det är för få kvinnliga kom igång och bloggade på nätet.

Oavsett om man anser att kvinnor är män lika eller olika tror jag det är viktigt att man belyer frågor på olika aspekter och att bloggosfären likt partiet och

studentetförbundet avspeglar partiet riktiga sammansättning, dvs att man inte tror att finns det nästan bara män i s-studenter, ett intryck som man lätt kan få om man tittar i bloggosfären.

Sen kan man ju fundera över varför man bloggar om man framför sin egna eller partiets åsikt eller bara hakar på trenden men det är en annan diskussion.