tisdag, juni 19, 2007

S-studenters nya tid

Det blev en bra kongress. En ny tid har påbörjats. Ett nytt ledarskap har skapats.

Efter att inte varit allt för aktiv i förbundets verksamhet under våren, förutom Burmautskottet (min vår bestod av många hemtentor och flytthelger som hindrade deltagande på kurser etc), kan jag konstatera att en ny generation medlemmar har bildats. Inte syntes heller de gamla uvarna till och det var skönt. Nu fördjupar studentförbundet samförståndet och respekten, för det är en viktigare uppgift att förändra världen än att strida inbördes.

Vår nya ordförandes tal var underbart att lyssna på. Följ hennes blogg i framtiden. Det ska jag göra. Dessutom tänkte jag vara vanlig medlem på kurserna och bara njuta av bra föreläsare. Visserligen fick jag det fina uppdraget som verksamhetsrevisor tillsammans med Amir och Marika, men jag tänkte dra mig tillbaka lite grann iaf.

Alla trevliga människor på kongressen gjorde mig glad. Det var lite som att vara "tillbaka" på hemmaplan och jag längtade ännu mera hem till verksamheten i Borås. Jag valde utbildning, inte stad.

Lycka till nya FS men Kajsa och Daniel i spetsen. Ni kommer att göra ett kanonjobb. Det vet jag! Jag förväntar mig att alla mötesprotkoll ska finnas tillgängliga i maj, när vi ska granska verksamheten ;)

5 kommentarer:

Markus sa...

Kamrat, jag tror att du är bland det bästa som har hänt s-studenter. Ju mer jag hör och läser av dig desto mer övertygad blir jag.

Mitt arbete med att få in dig i partistyrelse och eventuell framtida regering börjar nu.

Johanna Falk sa...

Själv funderar jag på att starta en Markus fan club.

Jonas Ryberg sa...

Markus/Johanna som språkrör för sossarna 2017?

Johan sa...

granskar inte s-studenters revisorer verksamheten året runt? :)

men du, jag tycker du och tomas ska flytta hem. vi saknar er!

Johanna Falk sa...

Jo, det är klart man gör, jag menade mest inför bokslutet och allt. Det var ett internskämt.

Saknar Borås och Er också...