onsdag, september 20, 2006

Uppmaning!

Jag vill uppmana alla som vill byta statsminister efter den 6 oktober att kontakta Muf för att överta de snappar som det står "Jag vill ockcå byta statsminister" på. Det handlar om att återanvända, viktigt i dessa dagar när miljöfrågorna är hotade! Själv fick jag en sådan knapp, av några smarta SSU:are på lördagnatten när vi stod i valstugan på torget i Borås. "Du kanske behöver den i framtiden", var den omtänksamma kommentaren.

Dessutom har MUF bytt logga nu till "Jag var också med och bytte statsminister". Snacka om starka slagord i politiken! Det är som filmtiteln "Jag vet vad du gjorde förra sommare" respektive "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". Frågan är om det håller i fyra år, eller om de ska komma med något nytt. Undrar vad det kommer att heta nästa val? "Jag bytte statsminister för fyra år sedan, jag tänker inte göra det igen".

3 kommentarer:

Borasgreen sa...

Det finns faktiskt en som är mycket bättre "Skyll inte på mig jag röstade nej"

Borasgreen sa...

de fanns bättre slogans typ "skyll inte på mig jag röstade nej".

Helen sa...

mufarna ställde en hel låda med knappar utanför vår valvaka på söndagsnatten. vi la beslag på dem, och jag har framförallt delat ut de rosa till mina kamrater. Jag tycker att det bara är att köra på, oavsett om mufarna uppenbarligen tänker utnyttja det på nåt sätt. Snor de vår retorik kan vi väl sno deras slogan (vilket de i sin tur också gjort)