tisdag, februari 20, 2007

Tommy & Annika


Idag svarade självklart Annika D på debattartikeln mot henne i söndags. Därmed bjöd P1 morgon in de två lägren till debatt. Allra bäst hade varit om Annika hade fått snacka själv. Det räcker. Hon står för sig själv. Outstääänding!

Annikas resonemang, eller förlåt jag menar vetenskapliga forskning, visar att män saknar fingertoppskänsla vilket leder till att barn som tas om hand av sina pappor efter sex månaders ålder skadas. Allvarligt. Män VET helt enkelt inte hur de ska göra. Av det skälet skakar de sina barn så till den milda grad att barnen får skallskador. Journalisten som intervjuar Annika lockar ur henne dessa...vetenskapliga bevis.

Förlåt, låt mig protestera. HUR svårt skulle det vara att kunna lära sig att barn är ömtåliga och inte ska skakas så mycket att det får skallskador? Låt nyblivna pappor diska en massa ömtåliga och dyra kristallglas, som de själva betalt. Tids nog ska de nog lära sig lite fingertoppskänsla. Även testosteronet måste väl ha respekt för kristallglas och spädbarn. Nej, skulle Annika svara.

"Det är en konstruktion (hon kanske inte använde just det ordet) som formats (inte det heller) under miljontals år under evolutionen."

Detta upprepar hon om och om igen i intervjun. På sätt och vis måste hon ju mena att det går att förändra i så fall. Därför föreslår jag att vi påbörjar den förändringen NU, härmed idag! Några har redan tjuvstartat, så låt oss hänga på, hela Sverige, hela världen, låt oss ändra dessa segmenterade, diskriminierande skillnader som evolutionen skapat under miljontals år.

"Vill vi, kan vi, törs vi? JA, vi vill , vi kan , vi törs."


Om vi säger att det är i biologismens namn så hänger Annika säkert på!

Inga kommentarer: