måndag, januari 15, 2007

25 år har gått...

I morgon fyller jag 25 år. Det är en milstolpe, faktiskt.

Ja, jag har sett ålderstecknen: rynkor under ögonen, ont i höger axel efter datoranvändning och en massa slit i hemtjänsten, en hälsporre vilket är vanligast i medelåldern. Kul.

Samtidigt är det rätt häftigt. Det är roligare att leva nu än för bara några år sedan. Då fanns kraven att efter gymnastiet skulle man hinna med att göra ALLT! Upptäckten att var sak har sin tid och att det faktiskt finns tid för både det ena och det andra, nu och senare, har gjort mig till en lyckligare människa. Kanske är det egentligen beslutet förra året, att byta utbildning och flytta till en ny stad, som gör mer mig optimistisk än tidigare och att jag faktiskt år 2006 träffade någon som jag tycker väldigt mycket om, vilket betydde slutet på en tid av fånerier och tjafs.

I morgon lovar jag att blogga om bestämningsfaktorer av hälsa. Visste ni t.ex. att en person i Danderyd i genomsnitt lever 3,3 år längre än en person i Botkyrka.

4 kommentarer:

Jonas Ryberg sa...

Grattis grattis Johanna!

Jag sitter och ojar mig över att ha blivit 22. Men det hela brukar gå över efter en vecka eller två!

FredrichL sa...

Det bästa är att lära sig att frossa i sin ålder, liksom "Åååh, äntligen 28, då kan jag ha tredelad kostym utan att se lillgammal ut" eller "Schysst, 28, äntligen slipper jag hoppa runt på krogar som en dåre"

Helt plötsligt kan man spela konsollspel och läsa böcker på fredagskvällar utan att någon anmärker.

Grattis förresten

Markus sa...

Grattis i efterskott! =D

Peter Gustavsson sa...

Grattis på födelsedagen, Johanna!

Själv är jag snart 30 och jag har kul nästan jämt.